Zoeken naar scan

 
scan
CT-scan - Rivas.
De röntgenlaborant schuift u zo ver als nodig is door de opening van het apparaat een ring en dus geen afgesloten tunnel. Met behulp van röntgenstralen maakt het apparaat een opname van uw lichaam over een breedte van enkele millimeters.
scan
CT-scan Medisch Centrum Leeuwarden.
Een deel van uw lichaam ligt dus korte tijd in de opening van de scanner. Dat klinkt misschien wat benauwend, maar in de praktijk valt het meestal mee. Voor opnames van het hoofd ligt alleen uw hoofd in de opening.
scan
Welkom - Next Scan Technology.
Next Scan Technology - NST - enables best of class material processing through the introduction of novel scanner systems for both legacy and ultra short pulsed lasers. NST offers the widest range of polygon scanner systems: different large area scan fields, different operating wavelengths and small focused spot sizes.
scan
Duurzame energie in Nederland - SCAN aardwarmte. arrow-right@1x.
Bekijk meer resultaten Wat is SCAN. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat financiert SCAN terwijl we ook kunnen rekenen op Interreg Europe, een subsidieprogramma van de Europese Unie. De uitvoering van SCAN is in handen van EBN en TNO.
CT-scan - Onderzoek - Ziekenhuis.nl.
Zoek op ziektebeeld, behandeling of medicijn. Wat is een CT-scan? CT is de afkorting van Computer Tomografie. Een CT-scan wordt ook wel CAT-scan genoemd. Met CT kun je afbeeldingen maken van doorsneden van je lichaam. Bij een CT-scan wordt er gebruikgemaakt van röntgenstraling dezelfde straling die wordt gebruikt bij röntgenfoto's. Röntgenstraling bij een CT-scan. Röntgenstraling ontstaat als er elektronen met een hele hoge snelheid botsen. Deze straling kan worden opgewekt in een zogenaamde röntgenbuis. De straling wordt gebruikt om röntgenfotos te maken. Bij het maken van een CT worden er heel veel röntgenfotos gemaakt, vanuit een groot aantal hoeken. Vervolgens wordt er met behulp van een computer een driedimensionale afbeelding 3D gemaakt aan de hand van al die röntgenfotos. Voordelen en nadelen. Het voordeel van een CT is dat het een heel snelle techniek is. Je kunt binnen enkele minuten het hele lichaam afbeelden. Met een CT-scan kun je tot op een resolutie van enkele millimeters de weefsels in je lichaam bekijken. Een nadeel is uiteraard de stralingsbelasting. Deze is een stuk hoger dan bij een gewone röntgenfoto. CT-scan met contrastvloeistof.
PET-CT-scan - Maasstad Ziekenhuis Rotterdam.
PET-CT scan van de bijschildklier. PET-CT scan van de hersenen. PET-CT-scan van het hart viability. PET-CT scan van het hele lichaam. PET-CT scan bij endocarditis infectiedetectie sarcoïdose. PET-CT scan met 18F-PSMA bij prostaatcarcinoom. PET-CT-scan met 18F-FES. PET-CT scan met Amyloïd.
CT-scan - Onderzoek - Erasmus MC.
De scan doen we met een CT-scanapparaat. Het apparaat heeft een ronde opening. U ligt op een beweegbare tafel en schuift door de opening heen. Het apparaat maakt ondertussen een serie foto's' waarop steeds een ander stukje van uw lichaam staat.
Brexit Impact Scan Brexit-loket.
Ga direct naar inhoud. U bevindt zich hier: Brexitloket Brexit Impact Scan. Zoeken binnen Brexit-loket Zoek. Zorg dat Brexit uw bedrijf niet in de weg zit. Brexit Impact Scan. Per 1 januari 2021 verandert het zakendoen met het Verenigd Koninkrijk.
CT-onderzoek CT-scan - DC Klinieken.
In deze ring bevindt zich een ronddraaiende röntgenbuis. Met behulp van een computer kunnen zo dwarsdoorsneden van het lichaam in beeld worden gebracht. Zodoende verkrijgen we een goed ruimtelijk 3D-overzicht van het lichaam. Gedurende de scan schuift de tafel langzaam door de scanner, terwijl u rustig blijft liggen.

Contacteer ons